Deel dit bericht op:

Bijkomende bezoekmogelijkheden

Na de eerste twee weken bezoek op de kamers kunnen we alleen maar vaststellen dat de situatie op het vlak van COVID-19 nog steeds goed blijft, zowel bij de bewoners als bij het personeel. Daarom willen we ook onze bezoekmogelijkheden verder uitbreiden.

Vanaf het weekend van 11 en 12 juni is het ook mogelijk om op zaterdag, zondag (of op een feestdag) op bezoek te komen.  Hiervoor voorzien we als voorziening extra personeel.
Voor deze weekenddagen zijn de uren wel iets verschillend dan op weekdagen.
Op zaterdag, zondag en op feestdagen zijn jullie welkom tussen 13:00 en 16:00.
Op weekdagen blijft het bezoek mogelijk tussen 11:00 en 16:00.

Het is, net zoals op weekdagen, niet nodig hier een afspraak voor te maken.
De toegang aan de hoofdingang blijft voorlopig wel nog afgesloten. Je kan je hier aanmelden aan de parlofoon.

Weliswaar verwachten we nog steeds dat de algemene  maatregelen rond social distancing, registratie, temperatuur, mondmaskers, desinfectie van handen, enz…  nageleefd blijven worden. We beperken het bezoek ook nog tot één uur voor twee personen. Dit kunnen twee wisselende  personen zijn, ook kinderen indien vergezeld van een volwassene. Een personeelslid zal je ontvangen en je begeleiden in de nodige te nemen maatregelen.

Bezoekers die even met hun familielid naar huis willen gaan of willen gaan wandelen, kunnen dit ook na voorafgaande afspraak, ook steeds met de nodige beschermingsmaatregelen voor ogen. We rekenen hiervoor op éénieders zin voor verantwoordelijkheid, en dit vooral met het oog op de gezondheid van je familielid, en dus ook voor alle andere bewoners en het personeel dat zich de laatste maanden extra ingezet heeft  om de situatie onder controle te houden.

Scroll naar boven